همواره در سالنهای آمفی تئاتر، نورپردازی در کنار انتخاب صندلی آمفی تئاتر به عنوان یکی از عوامل مهم به شمار میآید. اغلب در چنین فضاهایی نیاز است که نورپردازی متناسب با حال و هوای فضای اجرای برنامه تغییر پیدا کند. تأثیر نورپردازی در آمفی تئاتر به قدری زیاد است که لازم است هنگام اجرای نمایش تئاتر یا هر برنامه دیگری، در صورت نیاز فضای سالن با نور گاهی شاد شود، گاهی غمگین، گاهی آرامش بخش باشد و گاهی دلهره آور!
نورپردازی در سالنهای آمفی تئاتر میتواند تأثیر صوت و نمایش روی صحنه را نیز چندین برابر کند. به همین خاطر، استفاده از سیستمهای نورپردازی در آمفی تئاتر به منظور مدیریت صحیح و بهینه روشنایی و نور، نیاز به روش خاصی جهت کنترل کردن اجزای روشنایی در فضای صحنه میباشد. (علت پایه گذاری استاندارد DMX512 در سال 1998)
با استفاده از استاندارد DMX512 ارتباط بین اجزای نورپردازی و کنترلرها و روشناییها برقرار میشود و ارتباطات مورد نیاز را جهت ارسال اطلاعات ایجاد میکند. به همین خاطر، کارگردانان و مدیران نور و صحنه میتوانند به سادگی نورپردازی صحنه آمفی تئاتر را به صورت ویژه و با کیفیت عالی کنترل کنند.
نورپردازی مناسب بر روی صحنه احساس خوبی به حضار میدهد چرا که آنها میتوانند به صورت واضح و دقیق افراد حاضر روی صحنه و اجرای نمایش یا برنامه را به دقت رصد کنند. هدف اصلی و اولیه نورپردازی، ایجاد محیطی با نور یکسان و متعادل و همچنین به حداقل رساندن فضاهایی است که در سایه قرار میگیرند.
ادامه مطلب را در سایت سریر آسیا مطالعه نمایید
درباره این سایت